www.Дилетант.com.ua
Список тем Нова тема Нове опитування Пошук Вхід Реєстрація Українська Русский
Сторінка: 1
Сторінка сформована за
2,293574 сек
   Вишиванка,джинси,кросівки-ЗА-БО-РО-НЕ-НІ в київському ТЦ Мандарин-Плаза!
Каменяр •  13.07.2007 06:36 
Країна: 
Україна
Місто/нас.пункт.: 
Київ

Мабуть таки повернулися до нас ті невтішні часи,коли лише за те,що ти одягнений в джинси,кросівки і вишиванку-тебе в кращому випадку-попросять геть. Саме з таким неподобством ваш покірний слуга,громадянин вільної держави (як здається на перший погляд) опинився віч-на - віч 12 липня. Охоронцю ТЦ Мандарин-Плаза не сподобалося що я був одягнений в джинси,кросівки.і саме страшне-"одяг з політичною символікою!". Тобто-вишиванку. І "ввічливо","ти похож на вора,и мне не нравишься",попросив вийти геть.

На щастя мені вдалося знайти начальника цього "борця за чистоту ідеї клієнтів" ТЦ,серед співласників якого є відомі олігархи,Фірташ та Вагіф Алієв,і довести до його відома,що я живу в вільній демократичній європейській (начебто)країні,і будь-які звинувачення і приниження не потерплю. Реакція була блискавичною. Мене пропустили так і не пояснивши,в чому була моя провина? В тому,що я ношу джинси,кросівки.і вишиванку? Образ "врага олигархов" мабуть так виглядає?
Прикро,але в столиці України почуваєш себе,наче емігрант. На превеликий жаль,але такі речі є у нашому суспільстві. Ось і робіть висновки,добродії.

Сусідка має рацію,а пан має кулемет!

rp2 •  13.07.2007 07:54 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Herethereandeverywhe

Это всё потому, что кроссовки небось надел какие нибудь типа Адидас!!!

А надо было отечественного производства, нижняя часть голубенькая, верхняя жолтенькая.

taddei •  13.07.2007 08:24 
Країна: 
Україна
Місто/нас.пункт.: 
ФД

Каменяр пише:
Охоронцю ТЦ Мандарин-Плаза не сподобалося що я був одягнений в джинси,кросівки.і саме страшне-"одяг з політичною символікою!". Тобто-вишиванку. І "ввічливо","ти похож на вора,и мне не нравишься",попросив вийти геть.

Це ніби приватна установа. Охоронці отримали інструкцію. Добре ще, що не покликали перекладача для себе, щоб вас розуміти.

Marser •  13.07.2007 09:52 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Немає даних

Нагадує епізод із "Snatch" Гая Річі і Гобліна:

- Это,б*ядь, свободная страна!
- А это б*ядь, частная собственность! Съе*али отсюда!

screw-bolt with a nut •  13.07.2007 11:40 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Немає даних

Да лапшу вешает "таварисч". Наверняка не договаривает что то. Всем по хрену, кто и в чем одет...

Каменяр •  13.07.2007 13:04 
Країна: 
Україна
Місто/нас.пункт.: 
Київ

К СОЖАЛЕНИЮ ДАЛЕКО НЕ ПО ... С таким я уже сталкивался у них же в Мандарине. Ещё осенью 2004 когда весь город в оранжевом,у них практически под ТЦ палатки,сотни тысяч людей с символикой,к ним же - "Нельзя,хозяин запретил пускать людей в оранжевом"!

Сусідка має рацію,а пан має кулемет!

rp2 •  13.07.2007 14:14 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Herethereandeverywhe

Каменяр, ты оказывается константин в квадрате с ФУПа!!!

Не мог бы спросить Притулу, почему мой ник не активируют???

Marser •  13.07.2007 15:06 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Немає даних

Репка, тебе здесь плохо?
Мы ж тебя не обижаем

главврач моргулис •  13.07.2007 16:51 
Країна: 
our fathers\' land
Місто/нас.пункт.: 
zion

то ли еще будет... вы ж русскоязыных за людей не считаете. вон, вия заявляет, что они оккупанты, чемодан-вокзал-россия. ну и кушайте. плоды вашей ненависти прорастают в неожиданных местах.

Marser •  13.07.2007 17:00 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Немає даних

Главврач, вы в поиске сучьев в чужих глазах уже становитесь просто неприятны, ведь при защите интересов другой стороны замечены не были ни разу, а риторику ведете как представитель вселенской мудрости, который неправым указывает на их неправоту. Причём наша сторона у вас неправа априори, а та... Может, я не видел чего, но он априоири правы. И хох лонацики это красиво, и вуйки, и подпиндосники.

Вот и здесь у меня челюсть отвисла. Я ведь билингв с перевесом в русский язык. И чего?

screw-bolt with a nut •  13.07.2007 17:03 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Немає даних

Марсер, вам бы задуматься над существом явления, а не на качествах личности, которая это явление обнаружила...

screw-bolt with a nut •  13.07.2007 17:07 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Немає даних

Чтобы не было никаких экивоков, дам свою версию. Скорее всего, данный фигурант был неряшлив и немножко грязен, наверняка с какой то сумкой и с прической "художественный беспорядок". Поэтому был принят за обычного воришку или что то в этом роде. Вышиванка к этому имеет такое же отношение как хрестоматийные лыжи в бане.

главврач моргулис •  13.07.2007 17:09 
Країна: 
our fathers\' land
Місто/нас.пункт.: 
zion

Marser пише:
Главврач, вы в поиске сучьев в чужих глазах уже становитесь просто неприятны, ведь при защите интересов другой стороны замечены не были ни разу, а риторику ведете как представитель вселенской мудрости, который неправым указывает на их неправоту. Причём наша сторона у вас неправа априори, а та... Может, я не видел чего, но он априоири правы. И хох лонацики это красиво, и вуйки, и подпиндосники.

Вот и здесь у меня челюсть отвисла. Я ведь билингв с перевесом в русский язык. И чего?

а вы меня поражаете тем, что не понимаете очевидной вещи: если решая сложнейшие проблемы украины, человек исповедует идеологию "чемодан-вокзал-россия" (а автор ветки исповедует именно ее), то пусть не удивляется, если кое-кто в украине ему укажет "чемодан-вокзал-задвери".

Francaise •  13.07.2007 17:16 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Немає даних

Я так розумію "політичною символікою" була вишиванка.
Цікаво, як це "корелюється" з утиском російської мови.....

Kiev longa Vita brevis

Редагувалось 1 раз(и), останнiй: 01.01.1970 02:00
rp2 •  13.07.2007 19:49 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Herethereandeverywhe

Marser пише:
Репка, тебе здесь плохо?
Мы ж тебя не обижаем

Шо, иногда налево сходить нельзя???

Francaise •  13.07.2007 19:54 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Немає даних

rp2 пише:
Marser пише:
Репка, тебе здесь плохо?
Мы ж тебя не обижаем

Вы анархист-индивидуалист?(с)

Kiev longa Vita brevis

taddei •  13.07.2007 19:54 
Країна: 
Україна
Місто/нас.пункт.: 
ФД

rp2 пише:
Marser пише:
Репка, тебе здесь плохо?
Мы ж тебя не обижаем

Тільки у вишиванці

Net-man •  05.08.2007 21:29 
Країна: 
Украина
Місто/нас.пункт.: 
Одесса

Каменяр пише:
Прикро,але в столиці України почуваєш себе,наче емігрант. На превеликий жаль,але такі речі є у нашому суспільстві. Ось і робіть висновки,добродії.
Та нэ вжэ? По-моему, у нас такая страна, что подавляющее большинство чувствует себя чужими на этом празднике жизни...
Кстати, недавно был опубликован рейтинг стран, где люди чувствуют себя счастливыми - поинтересуйтесь тамошним местом Украины...

ІІІ особа 1ни ч.р •  29.10.2007 01:40 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Немає даних

Подібні заклади, є юридичними особами, що НАДАЮТЬ ПОСЛУГИ, реєструються і діють згідно українського законодавства. Правила стосовно вишиванок кросівок і помаранчевих краваток мають право встановлювати в себе вдома. Безпідставна відмова в обслуговуванні клієнта не допускається, і є підставою для подачі скарги у спілку захисту прав споживачів.

ІІІ особа 1ни ч.р •  29.10.2007 01:40 
Країна: 
Немає даних
Місто/нас.пункт.: 
Немає даних

Подібні заклади, є юридичними особами, які НАДАЮТЬ ПОСЛУГИ, реєструються і діють згідно українського законодавства. Правила стосовно вишиванок кросівок і помаранчевих краваток мають право встановлювати в себе вдома. Відмова в обслуговуванні клієнта не допускається, і є підставою для подачі скарги у спілку захисту прав споживачів.

Редагувалось 1 раз(и), останнiй: 01.01.1970 02:00
doom •  29.10.2007 02:41 
Країна: 
Саиль
Місто/нас.пункт.: 
Наранхо

Каменяр пише:
Мабуть таки повернулися до нас ті невтішні часи,коли лише за те,що ти одягнений в джинси,кросівки і вишиванку-тебе в кращому випадку-попросять геть. Саме з таким неподобством ваш покірний слуга,громадянин вільної держави (як здається на перший погляд) опинився віч-на - віч 12 липня. Охоронцю ТЦ Мандарин-Плаза не сподобалося що я був одягнений в джинси,кросівки.і саме страшне-"одяг з політичною символікою!". Тобто-вишиванку. І "ввічливо","ти похож на вора,и мне не нравишься",попросив вийти геть.

На щастя мені вдалося знайти начальника цього "борця за чистоту ідеї клієнтів" ТЦ,серед співласників якого є відомі олігархи,Фірташ та Вагіф Алієв,і довести до його відома,що я живу в вільній демократичній європейській (начебто)країні,і будь-які звинувачення і приниження не потерплю. Реакція була блискавичною. Мене пропустили так і не пояснивши,в чому була моя провина? В тому,що я ношу джинси,кросівки.і вишиванку? Образ "врага олигархов" мабуть так виглядає?

И не надоело эту лабуду вешать по разным форумам с лета и сюда зашел в жилетку поплакать.Одевайся, как нормальный человек, а не как бомж представил эту картину maclom- 5 летние зашморганые кроссовки, лоснящиеся ,не стиранные с покупки джинсы и вышиванка землистого цвета в пятнах от портвейна .И пустили??? я б пендаля без слов дал ,чтоб летел дальше чем видел.Персонаж, с которого списали Мойдодыра и Федорино горе

Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".

Козак •  29.10.2007 08:17 
Країна: 
Юлю в президенти!
Місто/нас.пункт.: 
Ахмєтова на нари!

taddei пише:
Каменяр пише:
Охоронцю ТЦ Мандарин-Плаза не сподобалося що я був одягнений в джинси,кросівки.і саме страшне-"одяг з політичною символікою!". Тобто-вишиванку. І "ввічливо","ти похож на вора,и мне не нравишься",попросив вийти геть.

Це ніби приватна установа.

Торгівельний центр це громадська установа, вона створювалась для людей. Для обслуговування людей також отримувались дозволи і ліцензії.

Окрім того, коли людина хоче щось купити, а ти їй не продаєш то тим самим наражаєшся на статтю закону про Захист прав споживачів "відмова в обслуговуванні".

Звісно є приватні клуби то там мають право не пустити, якщо ти не член клубу. Однак цей статус має бути зафіксовано в вивісці.

А взагалі то пан Каменяр просто молодчина. Так і треба діяти. Було б цікаво послухати подробиці розмови з наЧхальником.

А в принципі ті люди, люди, що мають бізнес, джосить не дурні самі по собі. А ведуть вони себе нахабно лише тому, що ми їм це дозволяємо. А пан Каменяр показав що має самоповагу то його й заповажали.

Маймо гідність, адже ми українці. Тоді й нас поважати будуть.

Юля це дар Божий для України! А Ябука просто вор.

Сторінка: 1
Список тем Нова тема Нове опитування Пошук Вхід Реєстрація Українська Русский
За достоверность и правдивость опубликованой информации администрация сайта и форума ответственности не несет
www.diletant.com.ua
Пишіть до нас:   diletant@diletant.com.ua